Lapin pelastuslaitos hakee palomiestä 1.3. - 31.12.2018 väliselle ajalle. Toimipaikkana on Kemijärven paloasema. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä laajan vastuualueen, joka sisältää pelastustoimintaan osallistumista, operatiivisen valmiuden ylläpitämistä sekä paloaseman ja kaluston huoltotöitä. Toimit myös paloaseman muissa miehistötehtävissä tilanteen mukaan. Odotamme hakijalta reippautta ja hyvää asennetta työtehtäviin.

Palomiehen viransijaisuus on 1.3. - 31.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 1 tai 2 mom. mukainen kelpoisuus. Määräaikaiseen virkasuhteeseen voidaan palkata myös henkilö jolla on riittävästi pelastajan tai alipäällystön koulutusohjelman opintoja takana tehtävänkuvaa ajatellen ja/tai aikaisempaa työkokemusta pelastuslaitosten päätoimisen henkilöstön tehtävistä. Hakijalla on oltava vähintään BC -luokan ajokortti sekä hyväksytysti suoritettu toimintakykytesti joka tarvittaessa testataan.

Työaika on yleistyöaika 3j8h 45 min / viikko ja velvollisuus osallistua varallaoloon. Palkkaus määräytyy paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii tarvittaessa suppean turvallisuusselvityksen.

Lisätietoja antaa palopäällikkö Niko Autti, puh. 040 847 6809 tai
niko.autti@lapinpelastuslaitos.fi

Palopäällikölle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, on toimitettava 9.2.2018 klo 14:00 mennessä osoitteeseen: Lapin pelastuslaitos / Kemijärvi, Pelkosenniementie 23, 98120 Kemijärvi tai sähköpostilla niko.autti@lapinpelastuslaitos.fi