Paloturvallisuusviikkoa vietetään jälleen 26.11.–1.12.2016. Viikko alkaa koko perheen Päivä Paloasemalla -tapahtumalla 26.11. ja päättyy Pohjoismaiseen palovaroitinpäivään 1.12  (SPEK  10.10.2016)

Yrityksiä, päiväkoteja, kouluja ja koteja haastetaan tekemään Oma paloharjoitus. Ohjeet Oman paloharjoituksen tekemiseksi ja lähipiirin paloturvallisuuden parantamiseksi löytyvät Paloturvallisuusviikon verkkosivuilta. Tänä vuonna Oman paloharjoituksen tehneiden kesken arvotaan 2000 euron rahapalkinto.

Paloturvallisuusviikko kannustaa ihmisiä lataamaan puhelimeensa Kipinä-sovelluksen, mikä tekee paloturvallisuusasioiden hoitamisesta helppoa. Kipinä-sovellus muistuttaa palovaroittimen testaamisesta, ja sen avulla voi kartoittaa kodin paloturvallisuustason. Kipinä-sovellusta päivitetään lähiaikoina.

Paloturvallisuusviikko on pelastusalan organisaatioiden ja kaikkien suomalaisten yhteinen turvallisuusteemaviikko. Sen rahoittaa Palosuojelurahasto. Palkinnon tarjoaa LähiTapiola, ja kampanjan koordinoi SPEK.

Lue lisää: www.paloturvallisuusviikko.fi